Дизайн и декориране

Започваме процеса по изграждане на концепцията на вашата сватба, опознавайки вас и стила ви. Дизайнът на всяко събитие е свързан с неговото персонализиране, превръщането му в отражение на идентичността ви. Създаването на цялостна концепция и съобразяването на всеки компонент с нея, е от изключително значение за финалната визия на сватбата. Вашият личен стил е основна творческа насока за нас. Заедно ще помислим за всеки елемент, който ще направи вашия празник единствен по рода си. От малките детайли, като шрифта на печатните материали, до цветовата палитра, темата и усещането, което искате да оставите в гостите си.

Флористика

По отношение на флористиката, нашият стил е освободен, романтичен и органичен. Меки, пастелни цветове или драматични, тъмни и наситени тонове, идеален ред или хаос, цветята са най-яркото отражение на дизайна на вашето събитие.

Минималистични аранжировки, класически или еклектични, в тях винаги влагаме изключителна креативност, внимание и много любов. Естетиката ни се основава на съчетанието между елегантност и премереност, дори и в най-пищните цветни декорации.

Лични поводи и корпоративни събития

В Sophie’s Weddings & Events предлагаме пълен набор от услуги, свързани с вашия личен или професионален повод. От рождени дни до корпоративни събития, тиймбилдинг или конференция, ние ще се погрижим за всяка точка по пътя към перфектно осъщественото събитие. Планиране, организация, настаняване, транспорт и декор – нашият екип може да осъществи всяка идея.