За нас

Sophie’s Weddings & Events

е агенция за планиране и дизайн на събития, както на територията на България, така и извън нея.

Фокусираме се върху изграждането на запомнящи се и магични преживявания, излизащи от рамките на вашите очаквания. Красота, умереност, елегантност и естетика – това са основите, върху които построяваме всеки дизайн и декор.

Нашата визия за вашия празник започва с опознаването на мечтите и желанията ви. Именно този личен подход гарантира обвързаността на всяко събитие с идентичността на нашите клиенти, визията им като двойка, техните ценности и усещане за стил.

Екипът ни е отдаден на идеята да създава открояващи се и изключителни събития. Това е причината да не повтаряме една и съща концепция и тема, а да се стремим винаги да бъдем различни и оригинални. Комбинираме креативност, страст и усещане за детайла, подплатени с огромното желание да осъществим всяка нужда и мечта на нашите клиенти. Обичаме различните, артистични събития, изпълнени с живот, с идеи и вдъхновение. Тези които оставят траен спомен във всеки докоснал се до тях. Цветни, детайлни, оригинални и емоционални. Събития, в които да вложим душата си.

Follow me